Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

LAKIKESKUS 

 

 

 

Sampsa Matilainen

lakimies, osakas, perustaja

OTK, TkL

 

Yhteystiedot

yhteydenotot sähköpostitse

e-mail: sampsa.matilainen(at)lakikeskus.fi

 

Sampsa Matilaisella on poikkitieteelliset tutkinnot oikeustieteellisestä tiedekunnasta (Helsingin yliopisto) ja teknillisestä korkeakoulusta maanmittausosastolta (kiinteistötalouden ja -oikeuden suunta). Tekeillä on väitöskirja kaavoituksesta ja luonnonarvoista (Aalto-yliopisto).

 

Sampsalla on työkokemusta yli 20 vuoden ajalta mm. Suomen Kuntaliitto ry.:n lakiyksiköstä, asianajotoimistoista (kiinteistö- ja ympäristöryhmät), Vantaan kaupungin rakennusvalvonnasta ja ympäristörakentamisen konsulttitoimistosta. Lisäksi hän on ollut teknillisessä korkeakoulussa lehtorina (ympäristöoikeus), talousoikeuden assistenttina ja tutkijana.

 

Sampsa on erikoistunut kiinteistö- ja ympäristöoikeuteen, erityisesti kiinteistöjä, maankäyttöä ja rakentamista koskeviin juridisiin kysymyksiin. Lisäksi hänellä on monipuolista kokemusta niin kunta- kuin yksityisen sektorin sopimusjärjestelyistä ja vahingonkorvausoikeudesta. Hän hoitaa myös asunto-osakeyhtiöihin liittyviä toimeksiantoja.

 

Viimeisimmät julkaisut

 

Esteellisyys ja kaavoitus (2014)

Oikeustapauskommentti: Esteellisyys asemakaava-asiassa (2013)

Kunnan kiinteistönkauppa - Valmistelu ja sopimusmallit (2012)

Oikeustapauskommentti: Kunnan kiinteää omaisuutta myytäessä loukattiin yhdenvertaisuusperiaatetta ja tasapuolisen kohtelun vaatimusta (2012)

Oikeustapaustapauskommentti: Vastuunrajoitusehdon sitovuus kiinteistönkaupassa (2012)

 

Löydät minut myös

 

LinkedIn